Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیدکاظم حسینی‌کارنامی در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار فارس در ارتباط با گلایه‌های شهروندان مبنی بر افزایش هزینه‌های قبض‌های برق، اظهار کرد: نزدیک به یک‌میلیون و ۵۰۰ هزار مشترک در سطح استان مازندران داریم که از این تعداد ۶۶ هزار مشترک قبض بالای یک میلیون تومانی دریافت کردند که این افراد جز مشترکان پر مصرف هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: در سال جاری نسبت به سال گذشته گرما هوا بیشتر بوده و در کنار آن شاهد تداوم آن بودیم، سال گذشته وضعیت جوی مناسب بوده است اما در سال جاری به مدت ۴۰ شاهد گرمای هوا بودیم.

مدیرعامل توزیع برق مازندران خاطر نشان کرد: تداوم گرما باعث افزایش مصرف مردم شده است.

وی با اعلام اینکه یک نکته اساسی در ارتباط با افزایش هزینه‌های برق مشترکان که کمتر به آن توجه می‌شود، باز و بسته کردن متناوب درب یخچال است،افزود: وقتی درجه هوا افزایش پیدا می‌کند هر بار که درب بخچال باز و بسته می‌شود، گرما وارد یخچال شده و موتور شروع به کار می‌کند، در ایام زمستان موتور چهار دقیقه کار کرده و ۱۰ دقیقه خاموش است اما در تابستان وضعیت متفاوت است.

حسینی در ادامه خاطر نشان کرد: قبض برق خانوارهای پرمصرف ۲۳ درصد افزایش پیدا کرده اما مشترکان معمولی با افزایش ۷ درصدی هزینه‌های برق مواجه شدند.

وی بالاترین فیش برق صادر شده در مازندران را بیش از ۲ میلیون تومان اعلام کرد و در واکنش به درخواست بعضی از مشترکان که پیش از تابستان قبض برق ۳۰ هزار تومانی داشتند و الان با قبض ۳۰۰ هزار تومانی مواجه شدند، گفت: این موضوعات باید به صورت موردی بررسی شود که با مراجعه به مراکز از قبل تعین شده و درخواست بررسی کارشناسانه همکاران ما در محل حضور پیدا می‌کنند.

وی همچنین از برنامه‌ریزی برای دریافت هزینه‌ها برق به صورت اقساطی خبر داد و گفت: برنامه‌ریزی کردیم که مشترکان هزینه برق مصرفی را در دو تا سه قسط حداکثر پرداخت کنند.

انتهای پیام/۸۶۰۰۴/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: مدیرعامل توزیع برق مازندران حسینی کارنامی افزایش هزینه های برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۳۹۹۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟

 به گزارش تابناک، فریدون عباسی در ارزیابی این پیشنهاد اظهار داشت: بنده کلا نسبت به طرح‌ها نظر مثبتی ندارم. بنزین ماده‌ای است که در خودرو استفاده می‌شود، چرا باید به افراد بنزین داده شود؟ در هیچ جای دنیا مشکلی بنزین ندارند، سوخت در جایگاه‌ها وجود دارد و مردم مصرف می‌کنند، چون هزینه‌ها در کشور‌های دیگر واقعی است سوخت هم مثل بقیه کالا‌ها است در کشور ما بیش از حد به این موضوع پرداخته می‌شود، بنزین نباید ابزاری برای بهم زدن آرامش مردم شود.

وی با بیان اینکه تخصیص بنزین به افراد به جای خودرو در راستای اعطای یارانه بیشتر به اقشار کم‌درآمد نیست، افزود: باید این موضوع را در نظر داشته باشیم که شاید کسی نمی‌خواهد خودرو داشته باشد یا گواهینامه ندارد و یا ترجیح می‌دهد از وسیله نقلیه عمومی استفاده کند، بنابراین لزومی ندارد سوخت به افراد اختصاص داده شود.

عضو کمیسیون انرژی مجلس گفت: بهتر است به اصلاح نظام حقوق و دستمزد بپردازیم و ارجح‌تر است که ارزش پول ملی را حفظ و تورم را کنترل کنیم و نسبت به افزایش درآمد کسانی که درآمد ثابت دارند و حقوق‌بگیر هستند اقدام کنیم تا میزان حقوق دریافتی این افراد با تورم سازگار باشد نه اینکه هر سال کمتر از میزان تورم افزایش دستمزد داشته باشیم.

وی تاکید کرد: مشکل کشور در سهمیه‌بندی بنزین نیست، بنزین نباید سهمیه‌بندی شود جز در موارد بحران مثل زمان جنگ آشکار؛ اکنون در جنگ اقتصادی هستیم و بنزین با کارت سوخت در اختیار مردم قرار می‌گیرد، ما باید همین شیوه تخصیص بنزین با کارت را درست اجرا کنیم یعنی هر شخصی با کارت شخصی سوخت را دریافت کند، قیمت هم مشخص باشد و اگر کسی بخواهد بنزین بیشتری مصرف کند باتوجه به اینکه کشور امکان تولید بنزین به میزان تقاضا را ندارد بنزین را با نرخ وارداتی دریافت کند.

عباسی خاطرنشان کرد: واردات بنزین ارزبر است بنابراین هر شخصی بخواهد بنزین بیشتری به مصرف برساند باید قیمت وارداتی یعنی هزینه واردات، حمل نقل و هزینه جایگاه باید در این نرخ گنجانده شده و قمیت واقعی را پرداخت کند و کسی هم مصرف کمتری دارد بنزین تولید داخل را با نرخ یارانه‌ای که دولت در نظر گرفته دریافت کند.

منبع: اقتصاد آنلاین

دیگر خبرها

  • فردا، مهلت پایانی مرحله سوم طرح فجرانه کالابرگ
  • ۱۸۳ روستای خدابنده با جمعیت بالای ۲۰ خانوار از نعمت برق برخوردار است
  • خالی کردن حساب با سوال ۱۰۰ میلیونی!
  • هوشمندسازی ۸۰ درصدی مشترکان برق در مازندران
  • روستا‌های بالای ۱۰ خانوار بخش مرکزی گناوه برق‌رسانی می‌شوند
  • افزایش ۵۹۳ درصدی قیمت کره حیوانی از سال ۱۳۹۹/ پیش بینی قیمت طلا تا پایان سال/ انتقاد وزیر صمت از مافیای واردات خودرو/ صف میلیونی برای دریافت وام اجاره
  • قبض‌ برق میلیونی در انتظار کولر گازی
  • ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟
  • دریافت وام ۳۰۰ میلیونی با نصب همراه بانک رسالت ایفون
  • پرداخت ۳۸ میلیارد تومان پاداش به مشترکین کم‌مصرف قزوین